[php] [/php] KRAJ

Natalna karta

Detaljna evaluacija Vašeg astrološkog profila, uključujući ključne pozicije planeta, kuća, aspekata i znakova prisutnih u momentu Vašeg rođenja.

zakažite tumačenjekontakt

Šta da očekujete…

Saznajte svoje prednosti i mane i preuzmite kontrolu nad svojim životom.

Postoje mnoge škole astrologije koje sa sobom nose različite svrhe. Većina balkanskih tumača praktikuje tradicionalnu astrologiju ili ponekad njen najdrevniji ogranak – indijsku – obećavajući apstraktnosti poput rešavanja ljubavnih problema, pomaganja u zaposlenju ili obnavljanja čovekove volje za životom. Međutim, niko od njih ovo zapravo ne sme da garantuje, jer time šire pogrešnu sliku o onome šta poznavanje horoskopa zaista znači. Astrologija nije gatanje ili proricanje ili čak predviđanje događaja ili situacija, već metod boljeg upoznavanja sebe – svojih vrlina, mana, sklonosti, želja i ciljeva – jer poznavanjem sebe možemo sebi najbolje pomoći. Nijedan aspekt ili planetarna pozicija nisu uklesani u kamenu i mogu se modifikovati ukoliko zaista to želite. Korišćenjem znanja iz Savremene zapadnjačke astrološke škole (kućni sistem Placidus) mogu Vam pomoći da budete svesniji svog ponašanja i da to znanje iskoristite da poboljšate sebi život. Ukratko, pokušajte astrologiju kojom se ja bavim uporediti sa psihologijom ličnosti, a ne generalizovanim i često netačnim opisima horoskopskih znakova koji se plasiraju u popularnim medijima. Dakle, ne mogu Vam reći da li Vam je bračni partner neveran ili da li da prihvatite određenu ponudu za posao, ali mogu Vam objasniti koji su Vam talenti, šta Vam je potrebno da se osećate zadovoljno u međuljudskim odnosima ili na kojem delu sebe treba da poradite.

Čime se bavim…

Moje usluge

NAJPOPULARNIJE

Individualna natalna karta

Ovo je najčešći zahtev klijenta. Izrada individualnog horoskopa podrazumeva ono što mislimo kada tražimo da nam neko uradi natalnu kartu. Dakle, na osnovu položaja zvezda na dan Vašeg rođenja, objašnjavam Vam Vašu ličnost. Potrebno je da znate tačno vreme, datum i godinu svog rođenja.

U PRIPREMI…

Uporedna karta

Isto popularan izbor. Uporedni horoskop – ili tkzv. sinastrija – podrazumeva gledanje i upoređivanje Vaše natalne karte sa kartom neke druge osobe (poput partnera, druga ili člana porodice) i određivanje Vaše kompatibilnosti sa njom. Potrebno je da znate tačno vreme, datum i godinu svog rođenja, ali i rođenja osobe sa kojom želite da utvrdite kompatibilnost.

U PRIPREMI…

Tranzitna karta

Tranzitna karta podrazumeva posmatranje trenutnog položaja planeta i utvrđivanje njihovog uticaja na Vas. Popularni primer je retrogradni Merkur. Potrebno je da znate tačno vreme, datum i godinu svog rođenja, kao i datum za koji želite da proverite planetarne pozicije.

WHATSAPP | TELEGRAM | SMS

+381 60 0127249

social media