Израда Web сајтова – SEO, Web Дизајн & Оптимизација страница

Израда Web сајтова је наша специјалност као и брзо и квалитетно пружање свих врста wеб услуга. Концепт израде модерног web сајта као и приступачна цена израде сајта чине нас препознатљивим на интернету. 

Web сајт је најбољи маркетиншки алат на мрежи који Вам можемо понудити. Доступан је 24h дневно а трошкови одржавања презентације су минимални. Оно на чему треба радити је квалитет садржаја вашег сајта, оптимизација за претраживаче и укључивање друштвених мрежа у online присуство. На тај начин ће Ваша web страница бити добро рангирана на Google и осталим претраживачима. То аутоматски значи и већи број посетилаца на вашој web страници. 

Шта је први корак израде пројекта web сајта?

Када су сви параметри јасно дефинисани, нема места недоумицама и неспоразумима.

Први и најважнији задатак израде сајта је избор адекватне компаније која има све неопходне ресурсе да испрати пројекат до краја у складу са вашим захтевима.

Сваки пројекат започињемо дефинисањем захтева клијента кроз џентлменски договор. Договор поседује све смернице почев од дизајна преко функционалности па све до видљивости сајта и интеракција на друштвеним мрежама.

Зарада од интернет презентације

Ипак, ако сте баш ограничени ниским буџетом, можете имати свој веб сајт који касније можете надограђивати у погледу дизајна и функционалности. 

ПРОФЕСИОНАЛНА ИЗРАДА САЈТА – ОДЛИЧНА ЦЕНА САЈТА И КВАЛИТЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА

Професионално повезујемо сајт са друштвеним мрежама јер знамо њихову моћ

Како бити видљив на Google? Позовите нас јер ми знамо одговор

Ми правимо сајтове, а ви правите новац

.copyright.pull-right { display: none; }