Phantom of the Opera – музика за опуштање

Објави Душко

Phantom of the Opera

Phantom и Рамин; Christine Daae и Сијера

Phantom of the Opera. Послушајте  и погледајте спектакуларно извођење мјузикла Фантом из опере (The Phantom of the Opera) од стране Рамина Каримлуа (Ramin Karimloo) као фантома, и Сијере Богес (Sierra Bogess) као Кристине. 

Ramin Karimloo

www.duskovokic.com - Phantom

Рамин Каримлу је рођен 19. септембра 1978. године у Техерану. Због тога иранско-канадски префикс увек стоји испред описа његовог звања или занимања: он је иранско-канадски глумац, певач и композитор. Најпознатији је по свом ангажману у лондонском West End позоришту, што нам говори да је он глумац пре свега. У том позоришту играо је главну мушку улогу у мјузиклу The Phantom of the Opera. Носио је две улоге: Phantom-а и Raoul-а, Vicomte de Chagny. Током извођења Фантома из опере у Ројал Алберт Холу октобра 2011. године, превазишао је људске домете. Играјући улогу Фантома, постао је и сам фантом, легенда.

Sierra Marjory Boggess

Сијера Богес је америчка позоришна глумица и певачица, рођена 20. маја 1982. Најпознатија по култном извођењу улоге Кристине у представама The Phantom Of The Opera на Бродвеју и у Лондону, за коју је добила номинацију за Drama Desk награду. Од тада је постала једна од најтраженијих глумица која се представила на незаборавним наступима на Бродвеју и Вест Енду у School Of Rock, It Shoulda Been You, Master Class, Les Misérables, и Love Never Dies мјузиклима.

Имајте у виду да ни Рамин, ни Сијера нису оперски певачи, као што ни Фантом из опере није опера него мјузикл. Они су глумци, са златним гласом. Сијера је кренула на часове певања са својих осам година, сада има 39 година, док је Рамон то учинио са својих 12 година, сада има 43 године. То су људи који нису дозволили да таланти које су добили буду закопани, нити су их дали трговцима.

Какав доказ да таленат + бесконачан и мукотрпан рад чине чуда. Уживајте.

Категорије: Музички кутак

0 коментара

Оставите одговор

Avatar placeholder

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

.copyright.pull-right { display: none; }